TIDLIGERE BOLIG- OG FRITIDSBOLIG PROSJEKTER

 

 

 

Blekketjernlie

 

I 2011 startet første egenregi utbygging av hyttefelt, med Blekketjernlie i Auenhauglie Stølslag på Golsfjellet. Området som i dag består av 17 hytter ble delvis bygget ut med MWC Gruppen sin hyttemodell Haukelifjell, samt våre egne hyttemodeller Bergtopp og Nibbi.

 

 

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke

 

 

 

 

 

 

 

Nedre Auenhauglie

 

Utbygging i Auenhauglie Stølslag fortsatte med utbygging i Nedre Auenhauglie med 4 hytter i modellen Lerke. Ide-konseptet til denne særegne og flotte hytta ble utviklet i samarbeid med Arkitektstudio Elfrida Bull Bene. Hyttene er kledd med miljøvennlig malmfuru, som gråner naturlig og har en vedlikeholdsfri fasade.  Hyttene har skjermet beliggenhet og gjennom store stue vinduer kan du nyte flott utsikt mot Tisleifjorden, Valdres og Hemsedal.

 

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke

 

                                                                    

Løggelie Hyttegrend

I perioden 2018 til 2023 ble Løggelie Hyttegrend bygget ut med 18 sportshytter i modellen Bjerk. Sportshytter som konsept, er forholdsvis små hytter med god arealutnytting. I tillegg er det lagt vekt på bruk av solide materialer, et energieffektivt klimaskall, noe som betyr lave vedlikeholdsutgifter og lavt strømforbruk.

Hyttegrenda ligger nydelig til med flott utsikt mot Tisleifjorden, Valdres og Hemsedal.

 

 

Eine Fritidsbolig-Bjerk Stor Hyttemodell

 

 

 

 

Leilighet på Farmen

Boligprosjekter

Fra 1993 frem til i dag er det gjennomført en rekke bolig prosjekter i Kongsberg-regionen og  i Hallingdal med utbygging av eneboliger, rekkehus og leiligheter .

Her er bilder fra Farmen prosjektet på Tuv i Hemsedal, som bygges ut med 10 boenheter.

Kjøkken på Farmen