LÆR MER OM OSS OG VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

 

Vi er en familiebedrift som ser frem til å levere fritidsbolig eller bolig som du vil trives med.

Eine Bolig og Fritidsbolig er merkevare som eies av Trehuspartner AS. Virksomheten omfatter kjøp og salg av fast eiendom, utvikling av bolig- og fritidsboligprosjekter, samt prosjektledelse. Prosjektgjennomføring skjer i et samspill med gode samarbeidspartnere og solide leverandører, der solid håndverk står i sentrum. Vi står også for markedsføring og salg for mange av våre prosjekter.

Trehuspartner AS ble etablert i 1993, det er gjennom årene opparbeidet bred kompetanse innenfor de fagområdene vi jobber med. Selskapet har sentralt godkjent ansvarsrett for søkefunksjon og arkitekturprosjektering. Kompetanse innenfor de områder vi selv ikke har, kjøpes og samordnes i det enkelte prosjekt gjennom etablerte samarbeidspartnere.

Våre prosjekter er basert på samfunnsansvar, stedstilpasset arkitektur og respekt for omgivelser og miljø.

 

 

Våre lokale samarbeidspartnere:

  • Bleiktvedt AS er maskinleverandør, med ansvar for graving, fundamentering og utendørsarealer. Firmaet ble etablert i 2010 , har 10 ansatte og har vært faste samarbeidspartner for utbyggingsprosjekter på Gol.

  • Byggmester Hallingdal AS ble stiftet i 2015 og har totalt 17 ansatte. Firmaet leverer bygg-, tømrer- og våtromsarbeider med håndverk av høy kvalitet.  De har vært en pålitelig samarbeidspartner siden oppstart av firmaet.

  • Strøm Service AS ble etablert i 1991, og har i dag 15 ansatte. Firmaet  har lang erfaring med prosjektering og montering i nybygg, er medlem i Elkonor AS, som er en landsdekkende elektrikerkjede for selvstendige elektroentreprenører.

  • VVS Miljø AS er lokalisert på Gol  og er leverandør av komplett VVS-løsninger og innredninger. Firmaet er en del av den landsdekkende kjeden Bademiljø AS. VVS Miljø As har lenge vært en forkjemper for mer miljøvennlige løsninger og er sertifisert som miljøfyrtårn.

  • Studio Sigdal AS (Kongsberg Interiør) er en del av kjeden til landsdekkende Sigdal Kjøkken AS. Sigdal kjøkken As har produsert kvalitetskjøkken til det norske markedet siden 1950. De har fokus på bærekraft og bærekraftig materialvalg og har lokal produksjon med fabrikk i Nedre Eggedal.

  • Evenstad Bygg og tegning er lokalisert på Gol, er en pålitelig leverandør av arkitekttjenester og bygg-teknisk produksjonsunderlag og  har vært fast leverandør over en 10 års periode.

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke