«Hyttebotn»

 

Hyttemodellen Hyttebotn forener tradisjonelt design med moderne funksjoner og detaljer fra vår tid.

Hytten leveres med miljøduk og torv behandlet med gressfrøblanding på taket. Beiset panel skaper sammen med mørke dører og vinduer et lunt inntrykk. Hyttene blir bygd med fokus på et bekymringsfritt og aktivt fjelliv, med høy materiell standard. God isolasjon og 3-lags vinduer sørger for at de er både areal- og energieffektive.

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke

Gode løsninger

Hyttene får et lunt særpreg og en hyggelig atmosfære, for aktive og late dager på hytta. Stue og spisestue har røstet tak med store vinduer, som gir et luftig inntrykk og god kontakt med naturen utenfor. Via dobbel terrassedør er det utgang til overbygd terrasse med gode solforhold.

Et funksjonelt kjøkken med kjøkkenøy leveres av Sigdal. Kjøkkenet kommer med ferdig monterte hvitevarer. Bad med flislagt gulv og behandlet glattpanel på vegger. Det monteres vegghengt toalett, dusjnisje med flislagte vegger, innredning med underskap, nedfelt servant og speil med belysning.

Elektroinstallasjon er oppgradert og inkluderer blant annet lampepakke med moderne sorte lamper og sorte spotter.
Brytere og kontakter har også sort utførelse. Hytta er forberedt for varmestyring med ring hytta varm.

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke

Planløsning

Hyttene er på ett plan og vil inneholde entré/gang, bad med badstue, 3 soverom, kjøkken, stue, vaskerom/teknisk rom og utvendig skibod.

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke

På forespørsel kan vi både bygge mindre og større utgaver av modellen Hyttebotn eller levere andre modeller som Nibbi, Bergtopp, Lerke og Bjerk som er bygget i tidligere prosjekter.

 

HELHETLIG PROSJEKTANSVAR FOR NØKKELFERDIG HYTTE MED TOMT OG FERDIG UTEOMRÅDE.

 

HELE PROSESSEN ER OVERSIKTLIG OG ENKEL- UTEN OVERRASKENDE  KOSTNADER

Hyttelivet skal i likhet med byggeprosessen, begynne med gode opplevelser. Vi setter vår stolthet i å gjøre prosessen så enkel, ryddig og forutsigbar som mulig.

For å sikre vellykket terrengtilpasning av bygning og utearealer tilbyr vi befaring på tomten sammen ansvarlig for arkitekturprosjektering. Vi tar oss av byggesøknader og holder kontakt med kommunen under hele prosessen fram til overtakelsen.

Hvis du kommer tidlig inn i bygge-prosessen har du muligheten til å gjøre personlige valg innenfor visse rammer. Materialvalg inne i hytta som panel, gulv, dører, kjøkken og fliser kan tilpasses individuelle ønsker. Det samme gjelder belysning, VVS installasjoner og utstyr. Kunde tilbys møte med elektriker, VVS – og kjøkken-leverandør for gjennomgang av løsninger. Det etableres tilleggskontrakt i form av arbeidsordre der alle spesifikasjoner er inkludert, som signeres av kunde.

Leveransen inkluderer alt av grunnarbeider og klargjøring av tomta med vann, avløp, fiber og strøm. Biloppstillingsplass, inngangspartier og adkomstveier inne på tomten gruslegges. Under byggeprosessen skånes naturlig vegetasjon mest mulig. Områder som er berørt av gravearbeider arronderes, påføres stedlig masse og tilsås. Hytta leveres innflyttingsklar.

 

VI HAR SPESIALISERT OSS PÅ FØLGENDE OMRÅDER:

Hyttefelt bygges med ut tanke på enhetlig arkitektur og vellykket terrengtilpasning av bygning og uteområde.

Leveranser av areal effektive og energi effektive hytter av høy kvalitet, med kvalitet i alle ledd.

Et enkelt og trygt prosjekt. Vi tar oss av alt fra byggesøknad til du sitter og nyter utsikten fra godstolen i stuen.

For enheter som selges før de er ferdigstilt gjelder bustadoppføringslova. Vi bruker eiendomsmegler for etablering av kontrakt og oppgjør.
Ved overlevering gjennomføres en formell gjennomgang, der avvik noteres og rettes opp. Det gjennomføres garantibefaring etter ett år.

Vi setter kunden i sentrum, i kjøpsprosessen, gjennom bygge- og endringsprosessen, ved overlevering og eventuell reklamasjon.