Veien til hyttedrømmen

 

 

Vi gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på hytta

og loser deg trygt gjennom byggeprosessen fra A til Å

Kjøper du en prosjektert hytte kan du gjøre personlige valg innenfor visse rammer. Planløsning og fasade er som regel bestemt, her kan det kun gjøres mindre justeringer. Materialvalg inne i hytta som panel, gulv, dører, kjøkken og fliser kan tilpasses individuelle ønsker. det samme gjelder belysning og VVS installasjoner og utstyr.

Du får en fast pris på standard hytte, og en endringskontrakt for dine personlige valg. Prisen på endringer er også fast. Du har dermed full oversikt og slipper ubehagelige overraskelser. Dette er en byggeprosess som krever større grad av involvering av deg som byggherre.

Her gjennomføres byggeprosessen i prinsippet to ganger. Planprosessen starter på tomta, med god terrengtilpasning av bygning og utearealer, dernest en fullstendig plan i form av detaljerte tegninger og beskrivelser, basert på ønsker og krav fra deg som byggherre.

Når alle er fornøyd med resultatet, bygges hytta etter den ferdige planen. Et vellykket sluttresultat er avhengig av en god plan, som også er en god forsikring mot uforutsette kostnader.

Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke
Eine Fritidsbolig-Hyttemodell Lerke