Farmen Boligsameie på Tuv.

Tomannsbolig under bygging.

 

 

 

Farmen Boligsameie på Tuv.

FARMEN BOLIGSAMEIE

Farmen Boligsameie er del av et populært og familievennlig boligfelt på Tuv.

Farmen Boligsameie er omringet av vakker fjellnatur og vil få en flott utsikt mot Hemsedal skisenter. Området ligger i umiddelbar nærhet til friluftsområder og dermed et godt utgangspunkt for opplevelser i naturen – sommer som vinter.

Det er opplyst gang og sykkelvei frem til Hemsedal sentrum, med en avstand på ca. 4 km.

 

 

 

 

Situasjonsplan for Farmen Boligsameie.

TOMANNSBOLIG UNDER BYGGING.

Farmen består av 10 boliger fordelt på to firemannsboliger og en tomannsbolig. Firemannsboligene er ferdigstilt og bygging av tomannsbolig er nå startet opp og forventes ferdig juli 2023.

 

 

 

 

Tomannsbolig.

ALT PÅ ET PLAN.

Boenhetene er på et plan og vil inneholde vindfang, hall, teknisk rom/vaskerom, bad, 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning med peis sentralt plassert og utgang til solrik terrasse. Leiligheten har en parkeringsplass i carport og tilhørende sportsbod.

Adkomst og parkering asfalteres. Inngangspartier gruslegges, grøntarealer påføres vekstjord og tilsås. Det må påregnes etterarbeide med grøntarealer. Evt beplantning utføres av den enkelte etter ønske, eller i regi av sameiet.

 

 

 

God og effektive planløsninger.

PLANLØSNING PASSER FOR EN BRED KJØPERGRUPPE

Vi har en målsetning om å utvikle boliger rettet mot en bred kjøpergruppe, det kan være førstegangskjøpere, familier og voksne som flytter fra enebolig, så vel som pensjonister. Boligen som er på et plan 1 kan også tilpasses bevegelseshemmede / rullestolbrukere. Planløsning i gang, hoved-soverom, vaskerom, bad og stue / kjøkken tilpasset vendesirkel for rullestol.

 

 

 

 

Rett utenfor døra ligger det utallige fritidsmuligheter.

BELIGGENHET

I Røggelia planlegges den største alpinutbygging i Norge på flere tiår. Dette kommer til å få stor betydning for fremtidig utvikling av Tuv—definitivt et spennende sted for fremtiden.
 
Tomannsboligen har flott utsikt til Hemsedal Skisenter som byr på 53 bakker, 21 heiser, Snow Park og et stort barneområde.
 
Rett utenfor døra ligger det utallige fritidsmuligheter, enten det er på sykkel, ski, spark, akebrett, rulleski eller på bena. Du kan blant annet kjøre offpiste ned «gummiskogen». Det er nærmest «ski in» til Tuv sentrum, ned lia forbi Lauvhaugen og ned på sletta under. Herfra er det kun kort vei til Farmen sameie.
 
Du har mange langrenns muligheter, med 250 km løyper i skog, dalbunn og på høyfjellet.
 
Hemsedal er kjent for sine nydelige fjellområder som inviterer til fjelltur. Blant annet Høgeloft på 1920 moh., den høyeste toppen i Hemsedal, med spektakulær utsikt mot Jotunheimen.
 
Fausko Skysstasjon på Tuv, en av de fineste festival plassene til fjells (Fauskofestivalen), har fantastiske arrangementer med store stjerner fra inn- og utland.

Hemsedal har mange butikker, hyggelige kafeer og restauranter i et intimt og stemningsfullt sentrumsmiljø. Her arrangeres konsertert, idrettsarrangementer og festivaler gjennom hele året.