Hytter til salgs i Hestehaugane – Hemsedal.

Hestehaugane hyttefelt ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser på Bjøberg, med mektig utsikt mot Hemsedalsfjellene.

Foto: Anki Grøthe

Hestehaugane ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser.

Hestehaugane hyttefelt ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser på Bjøberg, med mektig utsikt mot Hemsedalsfjellene. Her planlegges utbygging av 6 kvalitetshytter på flotte tomter. Hyttene som leveres fra MWC har en helhetlig arkitektur, i fin harmoni med feltets tradisjonelle hytter. De vil få et lunt særpreg med en hyggelig atmosfære. Hestehaugane hyttefelt ligger på 1030 moh., sentralt i et topptur-eldorado. Fra hytteveggen kan du nå et rikt antall topper og langstrakte vidder, sommer som vinter.

Illustrasjon

Enkel fritid med familien,
og hytte tett på naturen.

«Hyttebotn» som leveres av Eine Fritidsbolig har tradisjonell design med moderne funksjoner og detaljer fra vår tid. Hyttene leveres med miljøduk og torv behandlet med gressfrøblanding på taket. Beiset panel skaper sammen med mørke dører og vinduer et lunt inntrykk. Hyttene blir bygd med fokus på et bekymringsfritt og aktivt fjelliv, med høy materiell standard. God isolasjon og 3-lags vinduer sørger for at de er både areal- og energieffektive. Det er vei helt frem til hyttene, som vinter-brøytes. Biloppstillingsplass, inngangspartier og adkomstveier inne på tomten gruslegges. Under byggeprosessen skånes naturlig vegetasjon mest mulig. Områder som er berørt av gravearbeider avrundes, påføres stedlige masser og tilsås.

Hyttene er på ett plan og vil inneholde entre, gang, 1 baderom og badstue, 3 soverom, kjøkken, spisestue, stue med peis, vaskerom/teknisk rom og utvendig bod.  Stue og spisestue har røstet tak med store vinduer, som gir et luftig inntrykk og god kontakt med naturen utenfor. Via dobbel terrassedør er det utgang til overbygd terrasse med gode solforhold.  Et funksjonelt kjøkken med kjøkkenøy leveres av Sigdal. Kjøkkenet kommer med ferdig monterte hvitevarer.  Bad med flislagt gulv og behandlet glattpanel på vegger. Det monteres vegghengt toalett, dusjnisje med flislagte vegger, innredning med underskap, nedfelt servant og speil med belysning.  Elektroinstallasjon er oppgradert og inkluderer blant annet lampepakke med moderne sorte lamper og sorte spotter. Brytere og kontakter har også sort utførelse. Det legges inn fiber for TV og høyhastighets internett (Altibox fra Bruse).

 

Foto: Anki Grøthe

Fantastiske fjell- og toppturer – Storslagen utsikt – Snøsikkert – Flotte solforhold

Hyttefeltet ligger i umiddelbar nærhet til uendelige friluftsområder. Det er dermed et ypperlig utgangspunkt for naturopplevelser året rundt. Særegent for området er at det ligger perfekt til, midt i et topptur-eldorado. Rett ved hytten har du full tilgang til mange fjelltopper og langstrakte vidder. Kjente topper som 1609, Hyttebotn og Hestebottfjellet finnes i umiddelbar nærhet. Hemsedal Skisenter kan by på 53 bakker, 21 heiser, Snow Park og et stort barneområde. I Grøndalen ligger Solheisen Skisenter, med fine løyper samt hopp, rails og bokser for de lekne. I Hemsedal er det også muligheter for snøscooterkjøring på bane, hundekjøring, isklatring og kanefart. Noe du ikke kan gå glipp av er Hemsedals fantastiske langrennsnett, med preparerte løyper i skog, dal og høyfjell. Sesongens høydepunkt er når høyfjellsløypa mellom Bjøberg og Bulin/Grøndalen blir kjørt opp. Sommerstid er Kongevegen, som ligger rett utenfor hytteveggen, et godt valg. Den kan følges helt til Gol eller motsatt vei over Hemsedalsfjellet og ned til Lærdal. Enten til fots eller på sykkel.