6 hytter til salgs i Hestehaugane

Hestehaugane hyttefelt ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser på Bjøberg, med mektig utsikt mot Hemsedalsfjellene.

Foto: Anki Grøthe

Hestehaugane ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser

Hestehaugane hyttefelt ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser på Bjøberg, med mektig utsikt mot Hemsedalsfjellene. Her planlegges utbygging av 6 kvalitetshytter på flotte tomter. Hyttene som leveres fra MWC har en helhetlig arkitektur, i fin harmoni med feltets tradisjonelle hytter. De vil få et lunt særpreg med en hyggelig atmosfære. Hestehaugane hyttefelt ligger på 1030 moh., sentralt i et topptur-eldorado. Fra hytteveggen kan du nå et rikt antall topper og langstrakte vidder, sommer som vinter.

Illustrasjon

Hytter med tanke om et bekymringsfritt og aktivt fjelliv

Gjennom store vinduer slippes et vakkert høyfjellslandskap inn i stua. Interiørløsningen har et lunt særpreg, som inviterer til det gode hytteliv. Det består av interiørbeiset panel, hvitlasert, massivt eikegulv og heltre kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. På badet er veggene helfliset med betongfliser. Ellers er det vegghengt toalett, dusjhjørne med regndusj og baderomsinnredningen har heldekkende servant. I hyttene vil du også finne en Polaris plassbygget peis i fargen betonggrå. Den elektriske installasjonen er oppgradert til Elko Plus i fargen sort. Hyttene er på ett plan og vil inneholde entre/gang, 2 baderom og badstue, 4 soverom, kjøkken, stue med peis, teknisk rom og utvendig bod. Utvendig kommer hytten med massive signaturpanel behandlet med jernvitriol, som er vedlikeholdsfritt. Det er mørkegrå vinduer og inngangsdør. Terrasser og inngangsparti leveres med Kebony terrassebord. Taket vil dekkes med helsveiset miljøduk og torv behandlet med gressfrøblanding. Steindekor på utvendig pipe er inkludert.

Foto: Anki Grøthe

Fantastiske fjell- og toppturer – Storslagen utsikt – Snøsikkert – Flotte solforhold

Hyttefeltet ligger i umiddelbar nærhet til uendelige friluftsområder. Det er dermed et ypperlig utgangspunkt for naturopplevelser året rundt. Særegent for området er at det ligger perfekt til, midt i et topptur-eldorado. Rett ved hytten har du full tilgang til mange fjelltopper og langstrakte vidder. Kjente topper som 1609, Hyttebotn og Hestebottfjellet finnes i umiddelbar nærhet. Hemsedal Skisenter kan by på 53 bakker, 21 heiser, Snow Park og et stort barneområde. I Grøndalen ligger Solheisen Skisenter, med fine løyper samt hopp, rails og bokser for de lekne. I Hemsedal er det også muligheter for snøscooterkjøring på bane, hundekjøring, isklatring og kanefart. Noe du ikke kan gå glipp av er Hemsedals fantastiske langrennsnett, med preparerte løyper i skog, dal og høyfjell. Sesongens høydepunkt er når høyfjellsløypa mellom Bjøberg og Bulin/Grøndalen blir kjørt opp. Sommerstid er Kongevegen, som ligger rett utenfor hytteveggen, et godt valg. Den kan følges helt til Gol eller motsatt vei over Hemsedalsfjellet og ned til Lærdal. Enten til fots eller på sykkel. Hemsedal er ellers kjent for sine nydelige fjellområder som innbyr til fjelltur. Blant annet Høgeloft på 1920 moh, den høyeste toppen i Hemsedal, med spektakulær utsikt til Jotunheimen. I området finner du 41 merkede fjellturer å velge mellom. Rett bak hytten ligger Bjøbergnuten, én av toppene i fjelltur-programmet Topp20. I Hemsedal har du også et hav av andre aktiviteter å velge mellom. Her kan du fiske i noen av Norges beste ørretelver eller kjøre Mountain Cart. Liker du klatring kan du prøve Via Ferrata eller tilbringe dagen i klatreparken Høyt & Lavt i sentrum. Fra sykkelsetet byr Hemsedal på merkede sykkelløyper, stisykling og downhillsykling. I sommer åpnet kanskje Norges råeste flytsti, med 10,5 km ren adrenalin. Du finner den i Hemsedal skisenter. Ellers kan også oppleve tradisjonelt stølsliv på Bjøberg og ved Ulsåkstølen. I tillegg kan du leie kanoer, ri på hester og nyte fjellet. Med andre ord er Hemsedal det perfekte stedet å være om sommeren. Rundt 20 km fra hytteområdet ligger Hemsedal sentrum med alt det har å by. Her finnes flotte restauranter, kafeer og utesteder. Sportsbutikkene ligger som perler på en snor. Skulle du trenge noe til hytten eller deg selv er det flere interiør-, kles- og servicebutikker der.

Prospekt

Vennligst fyll inn navn, e-post og telefon under for å få tilgang til prospekt.