Hytter til salgs i Nedre Auenhauglie – Golsfjellet

Nøkkelferdige hytter inkludert tomt bygges med tanke på et bekymringsfritt og aktivt fjelliv

Nedre Auenhauglie ligger midt i smørøyet med direkte adkomst til fjelleventyret.

Solrikt til i Nedre Auenhauglien med nydelig utsikt mot Tisleia, Hemsedalsfjella og Valdresfjella planlegges bygging av 4 hytter på flotte tomter.  Hytteområdet ligger midt i smørøyet med direkte adkomst til fjelleventyret som byr på et unikt turterreng sommer som vinter. Fra hytteveggen har du adgang til et omfattende preparert løypenett på Golsfjellet. Det samme gjelder sommerstid for de som liker å sykle, herfra er det tilgang til flere rundløyper med varierende lengde. 

Illustrasjon

Enkel fritid med familien, med hytte tett på naturen.

«Hyttebotn» som leveres av Eine Fritidsbolig har tradisjonell design med moderne funksjoner og detaljer fra vår tid. Hyttene leveres med miljøduk og torv behandlet med gressfrøblanding på taket. Beiset panel skaper sammen med mørke dører og vinduer et lunt inntrykk. Hyttene blir bygd med fokus på et bekymringsfritt og aktivt fjelliv, med høy materiell standard. God isolasjon og 3-lags vinduer sørger for at de er både areal- og energieffektive. Det er vei helt frem til hyttene, som vinter-brøytes. Biloppstillingsplass, inngangspartier og adkomstveier inne på tomten gruslegges. Under byggeprosessen skånes naturlig vegetasjon mest mulig. Områder som er berørt av gravearbeider avrundes, påføres stedlige masser og tilsås.

Hyttene er på ett plan og vil inneholde entre, gang, 1 baderom og badstue, 3 soverom, kjøkken, spisestue, stue med peis, vaskerom/teknisk rom og utvendig bod.  Stue og spisestue har røstet tak med store vinduer, som gir et luftig inntrykk og god kontakt med naturen utenfor. Via dobbel terrassedør er det utgang til overbygd terrasse med gode solforhold.  Et funksjonelt kjøkken med kjøkkenøy leveres av Sigdal. Kjøkkenet kommer med ferdig monterte hvitevarer.  Bad med flislagt gulv og behandlet glattpanel på vegger. Det monteres vegghengt toalett, dusjnisje med flislagte vegger, innredning med underskap, nedfelt servant og speil med belysning.  Elektroinstallasjon er oppgradert og inkluderer blant annet lampepakke med moderne sorte lamper og sorte spotter. Brytere og kontakter har også sort utførelse. Det legges inn fiber for TV og høyhastighets internett (Altibox fra Bruse).

 

Flotte solforhold -Velpreparerte langrennsløyper -Sykkelturer for alle – Sommer ved Tisleiafjorden

Fra hytteveggen er det direkte adkomst til fjelleventyret som byr på et unikt turterreng sommer som vinter. Det er ingen tilfeldighet at Golsfjellet kalles det familievennlige fjellet, med rikelige muligheter til aktiv fritid for alle aldergrupper, hele året. Nedre Auenhauglien ligger sentralt i forhold til omfattende preparert løypenett på Golsfjellet, hvor man også enkelt har tilgang til løypenett i Hemsedal og Valdres.

På Golsfjellet finner du nesten 200 km velpreparerte langrennsløyper som passer for hele familien. Løypene på Golsfjellet ligger i småduvende skogs- og høyfjellsterreng. Fra eiendommen er det kort vei til Golsfjellet Alpinsenter. Ønsker man større utfordringer ligger Hemsedal Skisenter ca. 35 min kjøring fra hytta, et av Skandinavias fremste skisportsenter.

Golsfjellet med nærliggende områder i Valdres og Hemsedal , er kanskje landets beste område for fjellsykling. Her finner du utstrakt nett av grusveier og stier, som er svært egnet for sykling. Tisleifjorden som ligger i umiddelbar nærhet kan benyttes både til fiske, båtliv og bading.