Robru Bustadområde på Gol.

Det planlegges utbygging av fire eneboliger i kjede.

I rolige omgivelser, tett på rekreasjonsmuligheter.

​I Robru Bustadområde planlegges utbygging av fire eneboliger i kjede, samt carport og utvendig bod for fire enheter. 

Området byr på fine rekreasjonsmuligheter i naturen, med turmuligheter sommer som vinter. Her kan ungene leke i skogen, bygge trehytter, sykle på stier og grusveier. På vinteren er det mange fine akebakker like ved og et steinkast unna ligger nærbutikken Joker.

 

 

 

Utomhusplan.

 

Det vil være god plass til trygge lekeområder for barn, din egen lille private kjøkkenhage og god plass for å skape private utearealer.

Utearealene vil bli opparbeidet iht. situasjonsplan, biloppstillingsplasser, inngangspartier og adkomstveier inne på tomten vil bli gruslagt, mens grøntarealer vil påføres vekstjord og tilsås.

Det vil etableres et boligsameie for de fire enhetene.

 

 

 

 

Areal- og energieffektive eneboliger.

Vi har en målsetning om å utvikle boliger rettet mot en bred kjøpergruppe, det kan være førstegangskjøpere, familier og voksne
som flytter fra enebolig, så vel som pensjonister.
Eneboligene som er på et plan har p-rom på 89 m2 og BRA på 92 m2 vil inneholde vindfang, hall, teknisk rom/bod, bad, tre
soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning med peis sentralt plassert. Det leveres også carport , med utvendig bod på 5 m2.
Disse boligene kan tilpasses bevegelseshemmede / rullestolbrukere.
Hestehaugane i Hemsedal

 

 

Flott utgangspunkt for opplevelser i naturen – sommer som vinter.

Golsfjellet, som ligger en liten kjøretur unna, byr om vinteren på ca. 20 mil med preparerte skiløyper og mulighet for alpint i anleggene Storefjell, Bualie og Skagahøgdi. Om sommeren er det flotte fjellområder for fotturer. Her finner du også et utstrakt nett av grusveier og stier, som er svært egnet for sykling. I Gol kommune er det flotte fiskemuligheter både høyt til fjells og nede i dalen. Det er et mangfold av elver og fjellvann hvor bitevennlig ørret venter.

 Gol er handelssentrum i Hallingdal. Her finnes blant annet kjøpesenter, restauranter, kafeer samt private og offentlige servicetilbud. Gol byr ellers på en rekke spennende arrangementer, festivaler og markedsdager gjennom hele året.