Leiligheter på Farmen

8 leiligheter fra byggetrinn 1 og byggetrinn 2 er utsolgt. Byggetrinn 3 for salg fra mai 2022.

Leilighet på Farmen på TUV.

Farmen består av 10 leiligheter fordelt på 3 bygninger, to fire-mannsboliger og en to-mannsbolig.

Leilighetene i fire–mannsboligene med et bruksareal på ca. 84 m2 inneholder stue/kjøkken, 3 soverom, bad, kombinert bod og vaskerom.

Umiddelbart innenfor inngangsdøren finnes et romslig vaskerom med oppbevaringsplass. I gangen er det plass for en stor garderobe som kan romme sko og yttertøy. Adkomst til bad og 3 soverom er godt skjermet fra oppholdsrommene.

Åpen stue / kjøkkenløsning har utgang til terrasse. Kjøkkeninnredningen leveres av Sigdal i Uno palett, med rikelig skapplass og plass for integrerte hvitevarer. Det monteres peis ovn i stuen.

Du har mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten ved å velge farger, gulv og fliser, kjøkkeninnredning og belysning.
Det legges inn fiber for tv og høyhastighets internett. (Altiboks)

Alle leiligheter har sin egen carport og en uisolert sportsbod på 5 m2. Det er forberedt for installasjon av el-bil lader i carporten.  

Det opparbeides gode utearealer med en stor lekeplass i umiddelbar nærhet. For de som ønsker det, kan man få tilgang til sin egen kjøkkenhage rett bak boligene. Areal kan leies av grunneier. 

Kjøkken på Farmen