Hytter til salgs i Nedre Auenhauglie – Golsfjellet

Nøkkelferdige hytter inkludert tomt.

Illustrasjon

Enkel fritid med familien, med hytte tett på naturen.


Solrikt til i Nedre Auenhauglie med nydelig utsikt mot Tisleia, Hemsedalsfjella og Valdresfjella planlegges bygging av 4 hytter på flotte tomter.

Modellen Hyttebotn har tradisjonell design med moderne funksjoner og detaljer fra vår tid.  Hyttene blir bygd med fokus på et bekymringsfritt og aktivt fjelliv, med høy materiell standard. God isolasjon og 3-lags vinduer sørger  for at de er både areal- og energieffektive. Det er vei helt frem til hyttene, som vinter-brøytes. Hyttene er på ett plan og vil inneholde entre, gang, 1 baderom og badstue, 3 soverom, kjøkken, spisestue, stue med peis, vaskerom/teknisk rom og utvendig bod.  Stue og spisestue har røstet tak med store vinduer, som gir et luftig inntrykk og god kontakt med naturen utenfor.

   

Fra hytteveggen har du fri tilgang til eventyrlig vakre fjellandskap. 

LANGRENN
Hytteområdet ligger midt i smørøyet i Hallingdal, med direkte adkomst til fjelleventyret. Rett utenfor hytteveggen har du tilgang til et omfattende preparert langrenns nett på Golsfjellet. På Golsfjellet finner du nesten 200 km velpreparerte langrennsløyper som passer for hele familien.

ALPINT I NÆROMRÅDET
For deg som er glad i alpint er det en rekke familievennlige skisentre i nærområdet. Golsfjellet Alpinsenter kan nevnes, der finner du et stort barneområde med slalomløype, bølgebane, porter m.m. Det er løyper for nybegynnere og mer utfordrende bakker for de som ønsker det. Det finnes mengder med urørt pudder og park med hopp og rails. Skagahøgdi Skisenter er også et perfekt utgangspunkt for hele familien og kan skilte med terrengpark, bølgeterreng og eget familieområde. Ellers har Storfjell Ski- og Akesenter tre heiser og åtte nedfarter med ulik lengde og vanskelighetsgrad, eget barneområde og terrengpark.

ALPINT OG TOPPTURER
Ønsker man større utfordringer innen alpint ligger Hemsedal ca. 35 min kjøring fra hytta. Hemsedal Skisenter er blant de største og fremste av skisportsentrene i Skandinavia. Hemsedal er også et perfekt område for toppturer på ski der mulighetene er mange. Skogshorn, 1609 Hyttebotn og Hestebotnfjellet for å nevne noen. La vær, ferdigheter og eventyrlyst føre deg på vei.

Å vandre på truger opp på en topp en vinterkveld er som et eventyr.

AKING OG TRUGEVANDRING
Aking er like gøy for små som store. Akekonkurranser kan man ha rett utenfor hyttedøra. Ønsker du mer fart og spenning kan du ta turen til Storefjell Ski- og Akesenter og leie spesialbygde kjelker. Skiheisen drar deg opp før du kan suse ned den 1500 meter lange kjelkebakken. På Golsfjellet er det også veldig flott å ta seg en trugetur. Å vandre opp på en topp en vinterkveld er som et eventyr.

Foto: Paul Arthur Lockhart

Minnerike familieopplevelser.

FOTTURER
Store deler av Golsfjellet er åpent fjellterreng, som er lett tilgjengelig. Dette gjør området ekstra familievennlig. Toppene her er ikke av de høyeste, men utsikten er storslagen og turgleden på topp.

Finn dine egne favoritturer, delta på Topp 11 – et vandreprogram for alle aldre. Stolpejakten og Geocaching. Mulighetene er mange og stier finner du på kryss og tvers.

SYKLING
Golsfjellet, med nærliggende områder i Valdres og Hemsedal, er kanskje landets beste område for fjellsykling. Her finner du et utstrakt nett av grusveier og stier, som er svært egnet for sykling. Golsfjellet byr på sykkelturer for alle syklister. Store og små, de som ønsker å sykle langt og de som vil sykle kort. De som skal ut i terrenget og de som vil holde seg på grusveiene. Enten man skal trene eller vil på kosetur med familien.

 

 

Foto: Paul Arthur Lockhart

Sommerstid byr Golsfjellet på mange spennende vannaktiviteter.

FISKING
I Gol kommune er det flotte fiskemuligheter både høyt til fjells og nede i dalen. Det er et mangfold av elver og fjellvann hvor bitevennlig ørret venter. Sjekk ut de idylliske små ørrettjernene på Golsfjellet eller fisk fra båt på Tisleia. Du kan også prøve fiskelykken i fjellvann på Søråsen. Flotte og unike Hemsila byr på spennende fluefiske. Eller du kan ta deg en tur i den lange Hallingdalselva.

BADEPLASSER OG BÅTAKTIVITETER
Om sommeren er det deilig å ta seg et bad. Det finnes fine badeplasser ved Lauvsjøen og Tisleifjorden. Du kan bruke egen
kano/robåt eller kan du leie motorbåter, kanoer og fiskekajakker, padlebrett og pedalbåter på Oset Høyfjellshotell.

 

Foto: Paul Arthur Lockhart

Om sommeren er det deilig å ta seg et bad.

GOLF
Ved Golf Alpin finnes en 18 hulls golfbane. Den ligger kun en liten kjøretur unna, retning Hemsedal

SERVERING
Golsfjellet er kjent for sin gjestfrihet. I umiddelbar nærhet finner man Golsfjellet Fjellstue og Oset Hotell som ønsker velkommen. De tilbyr mat og drikke i hyggelig og avslappende atmosfære.

HANDELSSENTRUM
Gol er handelssentrum i Hallingdal og nås med en kjøretur på ca. 20 minutter. Her finnes blant annet kjøpesenter, restauranter, kafeer samt private og offentlige servicetilbud. Gol og bygdene i Hallingdal byr ellers på en rekke spennende arrangementer, festivaler og markedsdager gjennom hele året.

 

Foto: Paul Arthur Lockhart