Nedre Auenhauglien og Løggelie Hyttegrend

Fine hytter på flotte tomter for salg.

Nedre Auenhaulie og Løggelie Hyttegrend

Solrikt til i Nedre Auenhauglien med nydelig utsikt mot Tisleia, Hemsedalsfjella og Valdresfjella planlegges bygging av 4 hytter på flotte tomter.  I tillegg selges 1 prosjekterte sports-hytter på seksjonerte tomter i Løggelie Hyttegrend. Hytteområdet ligger midt i smørøyet med direkte adkomst til fjelleventyret som byr på et unikt turterreng sommer som vinter. Fra hytteveggen har du adgang til et omfattende preparert løypenett på Golsfjellet. Det samme gjelder sommerstid for de som liker å sykle- herfra er det tilgang til flere rundløyper med varierende lengde. 

Utsikt over Golsfjellet Vest

Hytter med tanke på et bekymringsfritt og aktivt fjelliv.

Hyttene har moderne funksjoner, materialer og detaljer av vår tid og har høy gjennomgående standard på materialer og håndverk.
Velg fritt mellom flere standard farger på kjøkken og glattpanel på vegger/tak og skape din egen hyttedrøm.

 

Eine Fritidsbolig-Bjerk Stor Hyttemodell

Flotte solforhold- Velpreparerte langrennsløyper-Sykkelturer for alle-Sommer ved Tiseleiafjorden.

På Golsfjellet finner du nesten 200 km velpreparerte langrennsløyper som passer for hele familien.

Golsfjellet med nærliggende områder i Valdres og Hemsedal , er kanskje landets beste område for fjellsykling. Her finner du utstrakt nett av grusveier og stier, som er svært egnet for sykling.

Tisleifjorden som ligger i umiddelbar nærhet kan benyttes både til fiske, båtliv og bading.

Golsfjellet er kjent for sin gjestfrihet- i umiddelbar nærhet finner man Golsfjellet Fjellstue og Oset Hotell som ønsker velkommen og kan tilby mat og drikke, i hyggelig og avslappende atmosfære.

Eine Fritidsbolig-Bjerk Stor Hyttemodell